top of page
  • Obrázek autoraKateřina Čambalová

Reportáž časopisu BYDLENÍ

Jak jde čas, život mění zadání a tak i interiér se musí občas změnit podle aktuálních priorit. To je věc, kterou jsem si v začátku podnikání v roce 2010 vůbec neuměla představit. Myslela jsem si, že po dokončení projektu už klienta neuvidím. Zpětně musím říct, že jsem se spletla a jsem ráda. Je fajn vidět, jak se životy inspirujících lidí s kterými se potkávám mění a s nimi i jejich interiéry.


Reportáž aktuálního čísla časopisu Bydlení, je z právě jednoho takového interiéru.

Jedná se už o třetí spolupráci s tímto klientem, což mě naplňuje radostí i vděčností. Když svého klienta dobře znáte, víte co si můžete v návrhu dovolit, protože již funguje v tomto ohledu důvěra. Zároveň víte, že výsledek sedne.


V tomto případě jsem si hrála s odstíny mědi a tónováním dřeva do modrých, bílých a červených tónů, zároveň jsem potřebovala navázat barevně na předchozí rekonstrukci, ke které se nyní přistavovalo. Původní zadání se hodně ladilo s duší původní chalupy, nyní byla pro rodinu větší potřeba moderního vybavení a prostoru pro rostoucí rodinu, tak byla priorita vše citlivě propojit.















bottom of page